🎁 Slevový kupón ZACATEK = váš první nákup o 10% levněji! 🎁

Toto je bomba!

_b_818maskaRevoluční maska-zábal na obličej, hloubkově hydratuje, zpevňuje a stimuluje obnovu buněk.

Revoluční maska-zábal na obličej s komplexem bioaktivních růstových faktorů z rostlinné placenty BIO-Placenta, regeneračními peptidy rybího kolagenu Biopeptide Complex a liftingovými oligosacharidy Phytodermina Lifting®. Hloubkově hydratuje, zpevňuje a stimuluje obnovu buněk.

Toto je naprosto dokonalý domácí anti-ageing rituál na každý týden, který zaručuje okamžitý a dlouhodobý efekt mladistvé, pevné a zářivé pleti. Látka masky je jemná, příjemná na dotek a to díky spojení nano-hedvábí a lignocelulózy. Je to unikátní kosmetický přípravek, který má silné liftingové, hydratační a regenerační účinky. Je vytvořen tak, aby maska perfektně přiléhala k obličeji a tkaná struktura dokonalé udržela hmotu preparátu a zabránila tak stékání po stranách. Můžete si být jistá, že během 20 minut působení bude vaše pleť bohatě zásobena aktivními složkami obsaženými v Larens BIO Renew Tissue Mask.

Před aplikací masky si udělejte exfoliační proceduru, např. pomocí peelingu Larens Enzymatic Peeling. Důkladně vyčištěná pokožka zbavená zrohovatělé vrstvy nejlépe absorbuje a využije aktivní složky masky.

Larens Enzymatic Peeling - jemně a účinně slupuje mrtvou pokožku a odhaluje vyhlazený obličej s jednolitým zbarvením. Hydratuje a zlepšuje prokrvení pokožky, připravujíc ji pro další ošetření.

Použijte masku po intenzivním slunění - dokonale hydratuje a regeneruje sluncem namáhanou pokožku a vyrovnává tón pleti.