🎁 Slevový kupón ZACATEK = váš první nákup o 10% levněji! 🎁

Vitamíny nejen pro zdraví ... ale i pro krásu!

_b_866Skeyndor-POWER-CUnavená pleť, nedostatek svěžesti a vitality anebo příliš výrazné známky stárnutí značí právě nedostatek vitamínů. Účinnost vitamínů v kosmetice je všeobecně známá. Vitamíny jsou nezbytné pro zdraví a krásu pokožky.

Každodenní stres, škodlivé látky v životním prostředí, nedostatek spánku nebo nevyvážená strava ... Všechny tyto faktory přispívají k tomu, že proto, aby pleť vypadala zdravě a mladistvě,  potřebuje extra dávku vitamínů.

VITAMÍN C je jednou z nejoblíbenějších ingrediencí v kosmetice, používaných ve všech texturách (krémy, séra, gely, masky, koncentráty, pěny...).

VITAMÍN C má vynikající bělící a antioxidační vlastnosti, čímž přispívá k ochraně pokožky. Je vhodným řešením pro každý typ pleti, která prokazuje známky stárnutí, má nejednotný odstín nebo trpí na pigmentové skvrny. Tento mimořádný spojenec zjemňuje vzhled vrásek, rozjasňuje pleť a aktivuje tvorbu kolagenu, který je nezbytný pro zpevnění kontur obličeje.

Účinné antioxidanty chrání pleť před škodlivými volnými radikály, které způsobují její předčasné stárnutí. Pokožka se také navíc stává odolnější proti všem agresím okolního prostředí. Je okamžitě svěžejší, rozzářenější a revitalizovaná. Je to opravdová kúra, která navrací přirozené světlo unavené a matné pleti nebo pleti bez života. „Multivitaminový džus“ pro vaši pokožku.

Řada SKEYNDOR POWER C+ využívá výtažek z granátového jablka a zejména vlastnosti vitamínu C. To je jedna z nejúčinnějších molekul při léčbě slunečních spálenin a dalších zánětlivých onemocnění pokožky jako je akné, lupénka, pooperační jizvy nebo strie. V koncentraci vyšší než 5% kyselina askorbová omezuje nadměrnou pigmentaci a zeslabuje skvrny. Dodává pokožce zářivost a zesvětlení, normalizuje prostupnost kapilár a obecně zlepšuje žilní tonus. Díky vysoké koncentraci vitamínu C nové generace je aktivován buněčný metabolismus, zvyšuje se produkce kolagenu, redukují se účinky UV záření a volných radikálů. Zabraňuje syntéze nového melaninu a zesvětluje již vzniklé skvrny. Extrakt z granátového jablka dodává pleti zářivý jas, zklidňuje podráždění, má silný antioxidační efekt.

Skeyndor byl historicky jednou z prvních evropských firem v profesionálním kosmetickém sektoru, která uvedla na trh produkty s vitamínem C, a to již před 20 lety. Za tu dobu se staly produkty s vitamínem C a aktuální řada POWER C+ celosvětově jednou z nejoblíbenějších a nejprodávanějších