🎁 Slevový kupón ZACATEK = váš první nákup o 10% levněji! 🎁

Zdravé a krásné nehty

_b_603Larens-Nails-More-Repair-MaskPravidelnou a důkladnou péči získají nehty velmi brzy opět krásný a zdravý vzhled. Péče o nehty je nedílnou součástí osobní péče každého z nás.

Pravidelná péče o nehty zabrání vysušování jemné nehtové kůžičky a pomáhá předcházet vzniku záděr. Zdravé nehty jsou pevné, krásně lesklé, bez výrazných rýh a deformací. Díky svým rukám každý den děláme veliké množství nejrůznějších úkonů. Tím je však zároveň vystavujeme velké námaze. Ruce si několikrát za den myjeme, působí na ně chlad i horko. To vše se na nich podepisuje.

Pokud vaše péče o nehty znamená, že si nehty pěkně nalakujete, nebo na ně nalepíte umělé nehtíky, vypadá to sice hezky, ale není to péče s dlouhodobým účinkem. Pro perfektní vzhled nehtů stačí pouze 15 minut vašeho času. Vždyť pěkně upravené a pěstěné ruce dokážou upoutat pozornost, vyvolat zájem a zvýšit prestiž. Pěkně upravené nehty vyvolávají velmi příjemný pocit a podtrhují vaši osobnost. Hýčkejte své ruce a nehty, jsou vaši vizitkou. Věděla jste, že 57% mužů při prvním kontaktu se Vám podívá na ruce?

Péči o nehty není radno podcenit. Aby vaše nehty vypadaly upraveně, nemusíte mít doma arsenál přípravků – bohatě vám postačí jen pár z nich. Výživu nehtů nechte na nehtových sérech a kondicionérech, které zamezí třepení a nehty posílí. Jedním z takových přípravků je nová Larens Nails & More Repair Mask - reparační a regenerační maska na nehty a nehtová lůžka.

Více nahttps://www.zdravapokozka.com/Nails-More-Repair-Mask-16ml