🎁 Slevový kupón ZACATEK = váš první nákup o 10% levněji! 🎁

Ampule - aktivní koncentrát pro maximální účinek

_b_618Dr-Grandel-ampule-RetinolMALÉ AMPULE = VELKÉ ÚČINKY

Koncentrované extrakty ve skleněných ampulích se v moderní době staly nezbytnou součástí profesionální péče o pleť. Renomovaná německá kosmetická značka DR.GRANDEL do nich vkládá 60 let úspěšného vývoje a pokroku a tato mnohaletá tradice je dnes výsledkem dokonale vyvážené koncentrace účinných látek.

Účinné aktivní látky v jednotlivých ampulkách viditelně zjemňují texturu pleti, vyhlazují mimické vrásky a dodávají pokožce zdravý tón. Pleť je dlouhodobě hydratovaná a osvěžená a je stimulován regenerační proces pleti.

VÝHODY POUŽITÍ AMPULÍ :

  • vysoká koncentrace účinných látek
  • minimální množství konzervantů
  • bezpečné používání
  • jasně viditelné účinky

Tyto kosmetické přípravky jsou velmi účinné, přesto jsou ženami neprávem opomíjeny a jejich užití je spíše ojedinělé. Používání koncentrovaných látek v ampulích nemá v našich zemích totiž takovou tradici, jako třeba právě v Německu, kde kosmetika v ampulích tvoří nedílnou součást výbavy každé moderní ženy. Vyzkoušejte si samy, na vlastní pokožce, jejich velký přínos pro vaši pleť. Ampulky navíc nejsou nijak drahé a i to by mohlo být pro vás dobrou pobídkou pro objevení nových a účinných možností jak ještě lépe pečovat o svoji pleť.