🎁 Slevový kupón ZACATEK = váš první nákup o 10% levněji! 🎁

Dokonalý trik, jak vypadat mladší

_b_501plet-bez-vrasekUnavená pleť se nejvíce projevuje v oblasti očí. Pečujete správně o oční okolí? Naučíme vás to! Pořiďte si některý z těchto kosmetických pomocníků a uvidíte, že hned budete vypadat i cítit se lépe.

Jestliže vás často trápí váčky a tmavé kruhy pod očima, je nezbytné se těchto projevů okamžitě zbavit! Kosmetika vám naštěstí nabízí množství účinných vychytávek, které vám poslouží jako první pomoc a především vám dlouhodobě pomůžou tyto nedokonalosti potlačit. Vyberte si z různých očních krémů, účinných sér nebo hydratačních olejíčků, které můžete mít i v malém balení vhodném do každé dámské kabelky.

A pozor! Nezapomínejte, že nejlepší je kruhům a váčkům předejít, a proto si dopřejte i dostatek odpočinku, využijte také některou skvělou hydratační pleťovou masku, která pokožku osvěží a otoky i tmavé kruhy zmírní. Naprosté bomba pro vaši pleť jsou pak kosmetické ampule! Nebudete věřit vlastním očím, jak se vaše pleť rozzáří a omládne! Jsou doslova nabité aktivními a účinnými látkami, které pokožku vyhladí a rozzáří během chviličky.

Okamžitá pomoc

Čeká vás významná společenská událost nebo rande a vy se necítíte na 100%? Použijte mikrokrém Instantly Ageless, který během pár minut otoky i váčky zcela odstraní! Tento mikrokrém je extra citlivý na pleť a přitom svoji vysokou koncentrací aktivních a účinných látek pokožku vyhladí a rozzáří během chviličky. K oblíbeným kosmetickým přípravkům patří i liftingové krémy na oči a rty, které tyto partie okamžitě vypnou a rozjasní.

Dlouhodobá a pravidelná péče

Stárnutí pleti a výskyt drobných vrásek se sice zastavit nedá, ale neblahý vliv času můžeme velmi efektivně zpomalovat a potlačovat používáním vhodných kosmetických přípravků. Velmi účinné jsou všechny přípravky obsahující kyselinu hyaluronovou, retinol nebo vitamín C.

Na vyhlazení vrásek a dokonce i na předcházení jejich vzniku jsou nejúčinnější přípravky s kolagenem, který zvyšuje pružnost pleti a speciální přípravky s anti-aging komplexem.