🎁 Slevový kupón ZACATEK = váš první nákup o 10% levněji! 🎁

Nový a lepší turbo reductor

_b_587forma_2Dostupná je už nová verze tohoto nutraceutika, který stimuluje metabolismus a podporuje snahu o dosažení vytoužené postavy.

Turbo Reductor, který jak doufáme, je Vám dobře známý, absolvoval proměnu. Změnil se nejen vzhled obalu, ale především receptura přípravku. Pokud přemýšlíte, co nového nabízí Turbo Reductor New Formula, shrnuli jsme pro Vás 5 věcí, které se o něm vyplatí vědět. Tento text je i pro ty z Vás, kteří neměli možnost se s ním seznámit.

Pro koho je určen Turbo Reductor Nutrivi?

Revoluční nutraceutický přípravek je vyvinutý s myšlenkou na ty, kteří touží shodit nadbytečné kilogramy a dosáhnout a udržet si vytouženou postavu. Synergický účinek sedmi 100% přírodních rostlinných výtažků v nové receptuře přípravku významně zrychluje metabolické procesy, zvyšuje termogenezi, ovlivňuje snížení vstřebávání cukrů, podporuje využívání zásob nahromaděného tuku a současně zamezuje ukládání nových zásob, pomáhá kontrolovat chuť k jídlu.

Co obsahuje kapsle nového Turbo Reductoru?

Nová receptura zahrnuje 7 rostlinných výtažků. Kromě 3, které znáte z předchozí verze přípravku – chilli papričky, zelené kávy a afrického manga, obsahuje nová receptura i 4 nové složky: zelený čaj, hořký pomeranč, pampelišku lékařskou a pepř Bioperine®.Každá z nich má standardizované (tedy během extrakce přesně stanovené) množství účinné látky, odpovědné za konkrétní účinek, a jak to bývá v případě přírodních produktů, také celou škálu dodatečných látek, které synergicky zvyšují její účinnost.

Jaké účinky můžete očekávat při pravidelném užívání Turbo Reductor?

  • Zrychluje metabolismus a podporuje trávení
  • Snižuje chuť k jídlu a upravuje hladinu cukru v krvi
  • Blokuje tvorbu nových tukových buněk
  • Podporuje termogenezi, zvyšuje spotřebu energie organismem
  • Stimuluje organizmus k tomu, aby sahal do zásob, urychluje lipolýzu (odbourávání tuků)
  • Omezuje vstřebávání cukrů

Jaké jsou výhody nové receptury TR?

  • Multifunkčnost – složky Turbo Reductoru byly zvoleny tak, aby přípravek účinkoval na více úrovních na principu spojených sil, působících z různých stran. Vše proto, aby tento přípravek v co největší míře splnil svou úlohu a naplnil očekávání těch, kteří hledají podporu pro svou snahu o dosažení štíhlé postavy. Navíc každý z výtažků přináší celou škálu zdraví prospěšných účinků, jako je podpora imunitního systému, činnosti jater, zvýšení vitality či antioxidační a detoxikační účinek.
  • 100% přírodní výtažky – bez chemie, ale zato se všemi dary, které nabízí příroda – ta ví nejlépe, jak kombinovat aktivní látky tak, aby působily co nejúčinněji.
  • Synergie působení 7 složek – aktivita jednotlivých extraktů se doplňuje a vzájemně podporuje, což zvyšuje účinky přípravku.
  • Vysoká vstřebatelnost – přírodní původ složek přípravku znamená skvělou biologickou dostupnost jejich aktivních látek a co je důležité – v souladu s procesy, probíhajícími v organismu.

Jak dosáhnout nejlepší výsledky s Turbo Reductorem?

Abyste ještě intenzivněji pocítili sílu, která dřímá v aktivních látkách přípravku, užívejte denní dávku Turbo Reductoru – hodinu před tréninkem. Pamatujte na to, že při snaze o dosažení vytoužené postavy je třeba zohlednit řadu faktorů, které nás přibližují k cíli. Proto je třeba spojit pravidelné užívání nutraceutika Turbo Reductor s vyváženou stravou a pravidelnou pohybovou aktivitou.