🎁 Slevový kupón ZACATEK = váš první nákup o 10% levněji! 🎁

Precision Eyebrow Liner 0,09g - voděodolná tužka pro precizně tvarované obočí přirozeně tvaruje, konturuje a zahušťuje obočí

Kód: 412 / ODSTIN 70 412 / ODSTIN 35 412 / ODSTIN 42 412 / ODSTIN 50 Zvolte variantu
398 Kč 329 Kč bez DPH
Varianta

Detailní informace

Detailní popis produktu

Voděodolná tužka se štětečkem pro precizně tvarované obočí

Voděodolná tužka na obočí se štětečkem velmi přesně a přirozeně tvaruje, konturuje a zahušťuje obočí. Díky integrovanému stylingovému kartáčku lze barevný odstín Precision Eyebrow Liner zapracovat do obočí prvotřídním způsobem. Také promíchá barvu a vyčeše obočí do požadovaného tvaru.

Tužka vykreslí i ty nejjemnější linky. Díky mikrojemné tyčince lze kreslit extrémně jemné linky, imitovat chybějící chloupky obočí a tím skrýt světlá místa. Tužka přesně a přirozeně vytvaruje obočí, které vypadá neuvěřitelně reálně. Na konci je ergonomicky tvarovaný kartáček ergonomický, který vytvoří dokonalý tvar.

Náplň tužky Precision Eyebrow Liner od ARABESQUE je vysouvací, proto ji není třeba ostřit.

 

Aplikace

Tužku Precision Eyebrow Liner od ARABESQUE otevřete a obkreslete si obočí malými linkami. Poté barvu rozetřete pomocí integrovaného štětečku a zároveň vytvarujte obočí. Nakonec naneste trochu rozjasňujícího korektoru nad a pod obočí, aby obočí vypadalo ještě přesněji a precizněji.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: