🎁 Slevový kupón ZACATEK = váš první nákup o 10% levněji! 🎁

Více energie, více síly, odolnost vůči stresu!

_b_361tabuleDobije vaše baterie, prevence proti nádorovým onemocnění, podpora sexuálních funkcí!

Good Life Vital Pro představuje odpověď na potřeby současné uspěchané doby plné stresu. To platí jak pro fyzické, tak i psychické aktivity. Lidově řečeno: dává nám zabrat. K tomuto stavu v nemalé míře přispívají vnější faktory, jako jsou zvyšující se znečištění životního prostředí, nízká kvalita potravin, hrozba civilizačních onemocnění. Tyto nepříznivé faktory se staly impulsem k vyvinutí komplementárního produktu, který svým účinkem reaguje na tři oblasti, které jsou dnes mimořádně důležité: vitalitu, psychickou pohodu a prevenci civilizačních onemocnění.

Co se nachází v kapsli Good Life Vital Pro?

V souvislosti s výše uvedeným se v novém složení ocitly výtažky z rostlin, známé svým účinkem k znovuzískání rovnováhy mezi “psyché” a “sóma” v dnešním světě. Vyvážené spolupůsobení výtažků na tělesnou i na duševní sféru člověka společně s vytvořením jistého štítu proti rizikům plynoucím z prostředí v jednom přípravku je základem této úžasné receptury.

  • Ashwagandha - nazývaná také ‘indický ženšen “, která se v ajurvédském léčitelství úspěšně používá jako tonikum k posílení vitality a psychiky, vzácnou také z pohledu na její kardioprotektivní (srdce chránící) účinky a schopnost regulovat krevní tlak.
  • Cordyceps (Housenice čínská) – houba, která volně roste v Tibetu.
  • Ginkgo biloba – významně podporuje mozkovou činnost. Jeho vějířovité listy se využívají v přírodní medicíně již 5 tisíc let
  • Rozchodnice růžová - někdy nazývaná také “nejlepší lék na strhané nervy v krizových časech”.                                           
  • Synefrin - stimuluje metabolismus                                                                                                                                                                
    Kurkumin s přídavkem piperinu – má silné protizánětlivé a antioxidační účinky

Tři složky obsažené v novém Good Life Vital Pro (rozchodnice růžová, Ashwagandha i ginkgo biloba) patří mezi takzvané adaptogeny, čili látky přírodního původu, zvyšující schopnost organismu přizpůsobovat se proměnlivým podmínkám prostředí. Na druhou stranu kurkumin, cordyceps a rozchodnice prokazují ověřené protizánětlivé účinky, jsou tedy mimořádně vzácné v době, ve které nádorová onemocnění sklízejí tak bohatou úrodu.

Co naopak v kapsli nenajdete?

Pro syntetické výplně a umělá aditiva, se kterými se běžně setkáváme ve výživových doplňcích dostupných na trhu, nezůstalo v kapsli místo! Dokonce i “technické” složky tobolky jsou přírodního původu – tvoří ji rybí želatina a bramborový škrob. Co to pro Vás znamená? Že spolu s každou tobolkou Good Life se do Vašeho těla nedostane nic jiného, než bezpečné rostlinné extrakty se známými, prozkoumanými účinky na lidský organismus, z pěstitelských celků nacházejících se v přírodním prostřed

Proč se vyplatí pravidelně užívat nový Good Life Vital Pro?

  • Více energie – místo další kávy či energetického nápoje plného chemie.
  • Více síly, lepší regenerace – pokud trénujete, oceníte jej ještě více
  • Odolnost vůči stresu – ne vždy se ho podaří eliminovat, ale můžeme eliminovat naši reakci na něj
  • Lepší paměť a koncentrace na práci
  • Zlepšení psychické pohody – což je výsledek předchozích rovin působení, protože když se harmonizuje naše vitalita, tělesné a duševní schopnosti, stoupá i naše psychická pohoda.
  • Dlouhodobá podpora odolnosti vůči civilizačním neduhům: stresu, nádorovým onemocněním, kardiovaskulárním chorobám, obezitě.
  • Podpora správných sexuálních funkcí.

Pro koho je Good Life Vital Pro určený?

Pro každého*, kdo cítí, že mu v každodenním životě chybí energie, koncentrace, rychlé reakce. Pro hledače harmonie, silnější odolnost vůči stresovým situacím. Pro ty, kteří žijí intenzivně, pro ty, které lákají výzvy a chtějí se těšit z každého dne. Pro všechny, kteří se v dnešním světě starají o vlastní homeostázu a touží žít v souladu s jejími principy.

* Nepoužívejte v případě přecitlivělosti na kteroukoliv složku přípravku. Nepoužívejte u osob mladších 18 let. Těhotným a kojícím ženám se nedoporučuje používání přípravku.

good-life