🎁 Slevový kupón ZACATEK = váš první nákup o 10% levněji! 🎁

Instantly Ageless™ (ampulky) 5x5 ks - okamžitý účinek vrásky jsou viditelně redukovány a potlačeny již během 2 minut

Kód: 508 / 5 508 / 15 508 / 25 Zvolte variantu
650 Kč 1 650 Kč 2 490 Kč od 650 Kč 537 Kč bez DPH 1 364 Kč bez DPH 2 058 Kč bez DPH od 537 Kč bez DPH
Varianta

Mimořádný kosmetický přípravek proti vráskám, který okamžitě po aplikaci účinně působí na zmenšování viditelných známek stárnutí. Instantly Ageless™ oživuje pokožku, minimalizuje viditelnost jemných vrásek a pórů a výsledkem je dokonalý vzhled.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Instantly Ageless™ je zcela mimořádný kosmetický přípravek proti vráskám, který okamžitě po aplikaci účinně působí na zmenšování viditelných známek stárnutí. Instantly Ageless™ oživuje pokožku, minimalizuje viditelnost jemných vrásek a pórů a výsledkem je dokonalý vzhled. Vrásky jsou zcela viditelně redukovány a potlačeny již během 2 minut! Podívejte se na krátké video pod textem a přesvědčite se na vlastní oči o neobyčejných účincích tohoto mimořádného přípravku.

STOP VRÁSKÁM se superaktivní složkou ARGIRELINE

Argireline je hlavní a jedinečná ingrediance, která je zázračným lékem na redukci vrásek a vyhlazení pleti. Argireline je kosmetická přísada nazývána „cremebarer“, o níž se již v roce 2002 hovořilo ve vědeckých diskuzích. Argireline prošel léty podrobného výzkumu, je to zvláště účinný peptid, který slouží k redukci vrásek dokonce i mimických a je všelékem ve všech směrech. Argireline je luxus pro pleť, skládá se ze šesti aminokyselin a dokáže odstranit vrásky i okolo očí a okolo úst. Pleť je vyhlazena a v případě pravidelného používání je zaručen mladistvý a svěží vzhled. Tento peptid je vysoce účinný a etabloval se na mezinárodní úrovni.

 

Účinky Instantly Ageless™:

  • OKAMŽITĚ SNIŽUJE VIDITELNOST JEMNÝCH VRÁSEK
  • ODSTRAŇUJE TMAVÉ KRUHY A OTOKY POD OČIMA
  • SNIŽUJE VIDITELNOST PÓRŮ NA MINIMUM
  • POMÁHÁ VYROVNÁVAT TEXTURU KŮŽE
  • ZMATŇUJE POKOŽKU A DODÁVÁ JÍ DOKONALÝ VZHLED
  • OBNOVUJE OPTIMÁLNÍ VZHLED POKOŽKY

Způsob používání Instantly Ageless™:

Aplikujte velmi tenkou vrstvu na určená místa lehkým poklepáním konečky prstů, poté nechte mikrokrém 2-3- minuty působit. Je důležité, aby pokožka byla zcela očištěna a tvář se vyhnula všem mimickým projevům, dokud přípravek zcela nezaschne.

V každém balení se nachází 25 lahviček (5 proužku po 5 lahvičkách na více použití) – 0,6 ml každá (celkem 15 ml). Celé balení tedy vystačí na cca 50 aplikací.

Upozornění:

Mikrokrém nesmí přijít přímo do očí! Přípravek uchovejte na temném, suchém a chladném místě. Dojde-li k podráždění či zarudnutí pleti přímým účinkem tohoto přípravku, nepoužívejte více a vyhledejte radu lékaře.

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: